Unfilled shopping cart icon and buy symbol for web buttons
Winkelwagen

Burn-out, bij mij was het niet een kwestie van óf ik er een zou krijgen, het was een kwestie van wanneer?! En ik moest ik er twee hebben voordat ik mijn les eruit trok. Het heeft even nodig gehad voordat ik voelde en ervaarde dat ik mijn leven moest gaan leven dat bij mij past, niet zoals ík (of nog erger, andere mensen) vind dat het zou moeten.

Tijdens mijn eerste burn-out ging ik naar een lieve psycholoog, die me zeker iets gebracht heeft maar het was het voor mij toch net niet. Zeker ook omdat hierin vaak het al bekende “Je MOET beter voor jezelf gaan zorgen.” “Je MOET egoïstischer worden” “Je MOET niet zoveel hooi op je vork nemen” voorkwam. Ik ben nogal recalcitrant aangelegd, en zonder dat dit een bewuste actie was ben ik bij alles wat ze zeiden met het woordje moet erin, juist het tegenovergestelde gaan doen.

'Na de tweede burn-out kreeg ik een coach...'

Na de tweede burn-out kreeg ik een coach die me veel meer naar mijn eigen gevoel bracht daardoor ging het al beter maar nadat ik in contact kwam met Reiki kreeg ik langzaamaan vleugels. Het kiezen voor mijzelf, mijn eigen pad, voelen wat bij mij past, en dit dan ook gaan doen, dát was mijn pot met goud aan het eind van mijn regenboog.

Waar ik voorheen twijfelde over elke beslissing, waar ik continu het gevoel had geen grip te hebben op mijn oneindige todo lijst. Waar ik o, zo verschrikkelijk hard werkte, en aan het rond rennen was als een kip zonder kop. Daar waar ik voor iedereen zorgde maar zelf niet eens op mijn prioriteiten lijst voorkwam. Daar sta ik nu voor mij! Weet ik welke keuzes ik kan maken, omdat ik kies voor wat bij mij past (en nee dus niet nadenk over wat een ander daarvan zal vinden). Doe ik veel (ik ben lekker bezig) maar ren niet meer rond als een koploos kippetje, en durf ik ook nee op dingen te zeggen. Ik zorg voor mij , en voor mijn omgeving. Maar bovenal ik ben blij, gelukkig, en oh zo dankbaar voor en met mijn leven.

Ik leef nu in de overtuiging dat als je erachter komt hoe jij het leven leeft waar jij gelukkig van wordt je dit kunt gaan maken voor jezelf. Door Reiki aan mijzelf te geven, door te mediteren, door met Acces Consiousness bezig te zijn kwam ik erachter wie ik ben, en weet ik dus welk leven bij mij past. Dit is zó verschrikkelijk helend voor mij geweest! En ik gun dit iedere andere vrouw op deze planeet.

committed to excellence

Het voelt als een voorrecht dat ik vrouwen mag helpen om ze de weg naar zichzelf terug te vinden.

Tijdens elk gesprek en elke behandeling leer ik ook weer iets over mijzelf, hoe waardevol is dat!

 Ik krijg al zo lang ik me kan herinneren te horen dat ik zo goed georganiseerd ben. Uit organiseren haal ik veel voldoening. Dat ik nu deze kracht mag inzetten zodat jij voor jou je leukste of fijnste leven kunt gaan creëren vind ik te gek.

Ik ben een oprecht, en open mens, ik zal de dingen benoemen zoals ik ze zie, en daardoor kan ik soms confronterend overkomen. Maar omdat ik me bewust ben over ons mens zijn is er ook maar weinig waar ik over oordeel.

Ik ben dol op jaren 80 en rock muziek, bezoek graag een concert of festival. Mijn vrienden mogen me wakker maken om uit eten te gaan of te gaan borrelen of iets anders gezelligs te gaan doen. Ik word erg blij van het poetsen van mijn huis. Ben er trots op dat ik me de vrouw van Sjors mag noemen en ben mega-blij en dankbaar voor onze twee dochters. Speel graag spelletjes en hou van wandelen.