Gonna Make You An Offer You Can’t Refuse ;-p

Ben jij toe aan een nieuw verhaal?

Wil jij dat de wet van aantrekkingskracht voor je gaat werken?

Met een andere mindset kun je echt een ander leven voor jezelf gaan creëren.

Deze dag gaan we op zoek naar wat jij graag zou willen voor jezelf en je leven, en hoe je hier elke dag een beetje meer naar toe kunt groeien.

Met een kleine groep (Corona veilig) en vol persoonlijke aandacht, gaan we de eerste stap op jouw nieuw gekozen pad zetten.

De investering die jij doet is €35.- voor de hele dag van 10.30 tot 15.30 uur. De dag  is inclusief een heerlijke vegetarische lunch, een werkboek en versnaperingen.

Ik heb het gedaan, ik heb mijn workshop gelanceerd. Vol trots en zenuwen maakte ik een evenement aan op facebook, zoals je hier boven kunt zien,  Big deal, denk jij misschien maar voor mij is het weer een stap, een vervolg stap op de weg waar ik zo verschrikkelijk blij van word. Trainen, mensen bewust van zichzelf maken, dat en ze zo langzaam dichter bij zichzelf krijgen, is het liefste wat ik doe. Ik speel al een tijdje met het idee om een workshop te gaan geven. Deels omdat ik zelf zo van workshops hou, ik vind het een erg prettige laagdrempelige manier van nieuwe dingen leren, of in ieder geval aan nieuwe dingen te snuffelen. Deels omdat ik denk dat het ontzettend helpend kan zijn.

Als je in een ruimte bent met gelijk gestemde, die er allemaal voor hebben gekozen om op dat moment daar te zijn, en met dat onderwerp aan de slag willen… ik vind het altijd iets magisch hebben.

Nu is het zo dat ik (nu nog) vanuit mijn huis werk, als ik een energetische behandeling geef gebeurt dit of bij mij of bij de cliënt thuis. Helemaal prima, daar zijn mijn tarieven ook naar. Maar dat maakt wel dat deze workshop ook bij mij thuis plaats zal vinden. Geen probleem, ik heb afgesproken dat mijn gezin (inclusief hond) die dag een dagje niet thuis is, dus alle rust en ruimte..

start before you’re ready roepen vele businesscoaches, en daar hield ik me in deze perfect aan… Tijdens de eerste week van onze intelligente lock-down kreeg ik dit idee. Toen ben ik research gaan doen, en beetje bij beetje steeds meer op papier gaan zetten. Maar pas nadat ik het event op Facebook had gezet, ben ik hem echt in elkaar gaan zetten. Twee dagen waren ik en mijn laptop onafscheidelijk, en nu durf ik te zeggen dat ik trots ben op de door mij gemaakte workshop met werkboek.

Zei ze dat nou echt? Zozo, wat een kapsones zou je kunnen denken. Ik ben me zeker bewust van het feit dat het niet helemaal conform onze opvoeding of cultuur is, om te zeggen dat je trots op jezelf bent, en al helemaal niet als het gaat over iets wat je gemaakt hebt. En toch durf ik het te zeggen, waarom? Omdat ik oprecht weet dat ik alles erin heb gestopt wat ik erin kon stoppen. Omdat ik met de kennis die ik nu heb, alles gegeven heb wat ik heb.

Betekent dit dat het een perfecte workshop is, nee natuurlijk niet. Mijn kennende staat het vol spellingsfouten (ik weet het, ik ben gewoon niet zo goed in Nederlands, en om eerlijk te zijn , I don’t care… als je maar begrijpt wat ik bedoel) En ik geloof zelfs dat als ik de workshop een paar keer heb gegeven, hij er anders uit komt te zien. Maar met de kennis die ik nu heb, en de belofte dat ik je tijdens deze dag mijn toewijding geef, geloof ik dat het een mooie dag gaat worden.

Omdat het bij mij thuis is, is er alleen niet veel plek, ik wil het uiteraard wel Corona veilig doen. Dit, en het feit dat ik mezelf het proces gun, en dus de tijd om erin te komen, heeft gemaakt dat ik plaats heb voor 3 mensen deze dag. Mochten er meer geïnteresseerde zijn, plannen we gewoon een nieuwe datum in.  Maar toen ik dit besluit nam bedacht ik me dat jij het misschien wel fijn of leuk zou vinden om deze workshop met 2 vrienden of vriendinnen te doen, als dat zo is stuur me dan gerust een pb-tje dan plannen we iets in.

Weet jij wat affirmeren is? Gebruik jij het al? Dan weet je hoe magisch het kan zijn, dit omdat het samen werkt met de wet van de aantrekkingskracht. Als je het wel eens geprobeerd hebt maar je hebt ervaren dat het niet (zo veel) doet, dan maak je waarschijnlijk een foutje, of zie je iets over het hoofd, dat leer ik je allemaal tijdens de workshop. Gedachten hebben krachten, je hebt het me al zo vaak horen zeggen, maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen, dit omdat er nog steeds zoveel mensen zijn met niet helpende gedachten. Die zichzelf bij wijze van spreken, aan het geselen zijn met hun eigen woorden en gedachten.

Ik weet dat het anders kan! Hoe? Dat leg ik je graag uit tijdens de workshop op 17 oktober, bij mij thuis van 10.30 tot 15.30 uur. Ik zal een heerlijke vegetarische lunch verzorgen, en dat alleen maakt het al waard. Want zoals een vroegere vriendin van mij ooit zei, Mary kan zich zo lekker uitsloven… en ik weet dat ze gelijk had…

Dus, ga ik je zien? Of heb je nog vragen? Via een berichtje op Messenger, of een appje naar mij kun je je aanmelden en of je vragen stellen, ik beantwoord ze met alle liefde.

Volg mij op Facebook
Facebook Pagelike Widget