Loopt je hoofd over? Ervaar je stress? Merk je dat het steeds lastiger wordt om dingen te onthouden? Zitten je oordelen, meningen en overtuigingen je in de weg?

Weet je dat je onze hersens met het geheugen van een computer kunt vergelijken, ook het geheugen van een pc moet soms gedefragmenteerd worden zodat er ruimte ontstaat.

Ken jij Acces bars?

Acces bars werkt met 32 punten op het hoofd (deze heten de bars).

Deze 32 punten zijn verbonden met een energiebaan in het lichaam (zoals vreugde, verdriet, creativiteit, controle en communicatie, etc.)

Door deze zachtjes aan te raken, worden spanningen, meningen overtuigingen en oordelen los gelaten. Tijdens een bars behandeling ervaar je rust en ontspanning, er ontstaat meer ruimte in je hoofd.

Het is alsof je de computer defragmenteert maar dan gaat het over je hoofd, lijf, meningen en overtuigingen. Je schoont op, je laat los, en kunt weer met een frisse blik verder.

Tijdens een acces bars behandeling lig je (met kleding aan) op mijn behandel tafel, en raak ik zachtjes de punten op je hoofd aan. Een behandeling duurt tussen de 60 en 90 minuten. In het slechtste geval voelt het als een ontspannende massage, in het beste geval voel je je als herboren en kun je ook echt je “nieuwe leven” gaan leven, vol ontspanning vreugde en gemak.

Acces Bars zorgt onder andere voor:

  • Rust en ruimte in je hoofd
  • Beter slapen en meer innerlijke rust
  • Meer energie
  • Meer zelfvertrouwen

De techniek is voor iedereen, zowel kinderen als volwassenen, geschikt. 
Acces Bars is ook aan te raden bij stress, burn-out, ADHD, ADD, faalangst en andere angsten, hoofdpijn, piekeren, emotionele disbalans, en ga zo maar door.

De eerste keer is een behandeling vaak zeker 90 minuten, omdat dit dan toch ook een kennismaking is betaal je een gereduceerd tarief van €30,- daarna zal een behandeling tussen de 60 en 90 minuten duren en is je investering €45,-


Volg mij op Facebook
Facebook Pagelike Widget